Tarieven

Helemaal naar uw wens
Meestal heeft u al een idee wat voor foto’s u wilt hebben. Bijvoorbeeld in een mooi natuurgebied bij u in de buurt of in dezelfde stijl als u pas online gezien heeft. Vooraf aan de shoot neem ik al uw wensen met u door om te zorgen dat de shoot zo soepel mogelijk verloopt én u achteraf blij bent met het resultaat.
Nog helemaal geen idee wat voor foto’s u wilt? Ook dat is geen probleem! Nederland is prachtig en heeft vele fotowaardige plekken. We zullen samen op zoek gaan naar het stukje natuur of de locatie welke het best bij u past. Denk bijvoorbeeld aan het strand, het bos of de heide. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik zoek graag naar het perfecte plekje zodat u prachtige foto’s heeft.


Als we besproken hebben wat voor foto’s u wilt en waar de foto’s gemaakt zullen worden zit er nog maar 1 ding op: de fotoshoot! We spreken af op de locatie en zullen van start gaan. Mocht u tijdens de shoot nog van kleding willen wisselen is dit natuurlijk mogelijk. Vaak zijn er plekjes waar u zich even uit het zicht kan omkleden.


Weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem contact op via de contactpagina!