Tarieven

Helemaal naar jouw wens

Meestal heb je al een idee wat voor foto’s je wilt hebben. Bijvoorbeeld in een mooi natuurgebied bij jou in de buurt of in dezelfde stijl als een fotoshoot die je pas bij iemand op zijn/haar Instagram profiel hebt gezien. Het is allemaal mogelijk!

Vooraf aan de shoot neem ik al jouw wensen met je door om te zorgen dat de shoot zo soepel mogelijk verloopt én je achteraf blij bent met het resultaat.


Nog helemaal geen idee wat voor foto’s je wilt? Ook dat is geen probleem! Nederland is prachtig en heeft vele fotowaardige plekken. We zullen samen op zoek gaan naar het stukje natuur of de locatie welke het best bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan het strand, het bos of de heide. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik zoek graag naar het perfecte plekje zodat je prachtige foto’s hebt.


Als we besproken hebben wat voor foto’s je wilt en waar de foto’s gemaakt zullen worden zit er nog maar 1 ding op: de fotoshoot! We spreken af op de locatie en zullen van start gaan. Mocht je tijdens de shoot nog van kleding willen wisselen is dit natuurlijk mogelijk. Vaak zijn er plekjes waar je je even uit het zicht kan omkleden.


Weten welke mogelijkheden er voor jou zijn?